Conditii generale utilizare site

 • Transilvania Automobile a lansat site-ul www.transauto-ocazie.ro, special pentru informarea clientilor sai.
 • Prin utilizarea acestui site, dumneavoastra va obligati sa respectati conditiile generale de mai jos, respectand intreg ansamblul de legi aplicabile.

Odata cu accesarea si utilizarea site-ului www.transauto-ocazie.ro, dumneavoastra acceptati neconditionat Conditiile generale descrise mai jos:

Drepturi de proprietate intelectuala

a) Drepturi de autor

 • Toate datele din site-ul www.transauto-ocazie.ro sunt cu titlu informativ, general valabile, la un anumit moment. De aceea ele nu pot fi considerate angajamente contractuale.
 • Transilvania Automobile este de drept autorul acestui site,toate drepturile fiindu-i rezervate. Informatiile din acest ste care cuprind imagini, texte, fotografii sau logo-uri,sunt proprietatea Transilvania Automobile sau a unor terti autorizati de societatea noastra sa le utilizeze.
 • Este strict interzisa utilizarea acestui site,in scopul distrugerii sau alterarii continutului sau securitatii acestuia,pentru hartuirea sau discreditarea membrilor Transilvania Automobile. Orice infractiune de acest gen, se pedepseste conform legilor in vigoare.

b) Drepturi de marca

 • Numele Transilvania Automobile cat si transauto-ocazie.ro sunt marci inregistrate. Reproducerea,imitarea sau utilizarea acestor marci,fara obtinerea autorizarii din partea Transilvania Automobile, constituie infractiune de contrafacere si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

c) Date personale

 • Conform cerintelor Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, Transilvania Automobile are obligatia de a administra in conditii de siguranta, datele personale pe care utilizatorul le furnizeaza, despre persoana sa sau a altui membru al familiei sale.
 • Datele personale vor fi utilizate de catre Transilvania Automobile, in scopul imbunatatirii produselor si serviciilor noastre, astfel incat sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri si pentru furnizarea de noi informatii despre produsele si serviciile oferite de Transilvania Automobile.

d) Informatii despre produse si servicii

 • Paginile sitului constituie o prezentare generala a produselor si serviciilor oferite de Transilvania Automobile.
 • Transilvania Automobile isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site,mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, preturi si garantii, in orice moment, fara preaviz, datorita trasaturii interactive a site-ului.
 • Informatiile asupra autovehiculelor,caracteristicilor tehnice si preturilor corespund in momentul redactarii sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului, insa exista posibilitatea aparitiei diverselor erori sau omisiuni.
 • Informatiile prezentate sunt informative si nu prezinta obligatii contractuale.

e) Garantii

 • Pentru toate vehiculele de ocazie din parcul Transilvania Automobile,se acorda o garantie de pana la 12 luni dar nu mai mult de 15000 km (la cutia de viteze si motor -componente interne), in functie de caracteristicile tehnice si vechimea acestora.

f) Hiperlink-uri

 • Trimiterea unui hiperlink catre site-ul www.transauto-ocazie.ro, necesita o autorizare prealabila, in scris din partea Transilvania Automobile.
 • Transilvania Automobile, sub nici o forma nu poate fi facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hiperlink,plecand de la site-ul www.transauto-ocazie.ro si nu este responsabila, in nici un fel, de continutul, produsele sau serviciile acestor site-uri sau plecand de la acestea.

g) Actualizarea conditiilor generale

 • In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti Termeni si conditii si/sau modificarile aduse lor,va rugam sa intrerupeti utilizarea acestui site imediat

S.C. Transilvania Automobile S.R.L.
Concesionar RENAULT si NISSAN
RO 8804701, J32/489/1996
DN 1 Km 303+505 Selimbar, Jud. Sibiu